divendres, 5 de setembre del 2014

Al pur estil Amish

Sempre m’han fet molta enveja aquelles fotos de Pennsilvània, amb les cases Amish i els seus quilts estesos. He estat buscant informació i he arribat a la conclusió que l’exposició a l’exterior de les cases és una finalitat publicitària, ja que una de les fonts d’ingressos que tenen aquesta comunitat és la venda de quilts.
Aquests quilts a mi m’han durat uns quants anys, però finalment aquest estiu m’he decidit a acabar-los. Els he muntat, els he encoixinat, he cosit el biaix i llestos. Ara ja els puc exposar a l’estil Amish!!

Siempre me han dado mucha envidia esas fotos de Pensilvania, con las casas Amish y sus quilts extendidos. He sido buscando información y he llegado a la conclusión que la exposición en el exterior de las casas tiene una finalidad publicitaria, puesto que una de las fuentes de ingresos que tiene esta comunidad es la venta de quilts.

Estos quilts a mí me han durado unos cuántos años, pero finalmente este verano me he decidido a acabarlos. Los he montado, los he acolchado, he cosido el bies y listos. Ahora ya los puedo exponer al estilo Amish!!

3 comentaris:

Montse ha dit...

Nena, que amagat ho portaves son molt macos! La veritat es que es mereixen una foto de cada un per separat, encara que els tres junts queden molt bé.
Ban cap de semana treballadora!

beatriz ha dit...

haces bien en lucirlos, te han quedado preciosos!!

Lolita Blahnik ha dit...

Que pasada, son preciosos, lucelos con orgullo!