divendres, 24 d’octubre del 2014

Reciclatge, récup, upcycling

Cada  dia llencem quantitat de materials a les escombraries , ja siguin envasos , o coses de les que ja ens hem cansat. També  guardem roba  i altres materials sobrers de projectes  que es van acumulant, fins al punt de que quan en necessitem no sabem si en tenim o no i en tornem a comprar. Últimament  he anat veient diferents informacions i projectes que treballen en la línea del reciclatge de materials, reutilització. Aquí deixo alguns enllaços de coses interessants que he trobat i algunes coses que he fet i en les que he participat.
A partir d’una faldilla texana reciclada, vaig fer una transformació per adaptar-la més al meu estil.
Si voleu hi ha informació per Internet però aquí deixo un article



També s’està estenent el reciclatge  a les altres arts i artesanies, vaig participar en un taller de Rosa Permanyer per fer gravat reciclant els tetrabricks, era molt interessant i obre un ampli ventall de possibilitats per aprofitar  material per a creacions artístiques. També per ampliar informació  sobre el gravat verd

El centre cívic Casa Sagnier, organitza un intercanvi de material de merceria “Un fil per un botó”, durant la setmana passada es va recollir el material i el divendres 24 d’octubre és realitzarà l’intercanvi de materials , una bona manera de renovar material de costura i que altres puguin aprofitar el que tu tens sobrer, a més a més per preparar el material de l’intercanvi  t’obliga a fer revisió del que tens guardat.
Hi ha moltes iniciatives d’aquest tipus, ja aniré informant....


Cada  día tiramos cantidad de materiales a la basura , ya sean envases , o cosas de las que ya nos hemos cansado. También  guardamos ropa  y otros materiales sobrantes de proyectos  que se van acumulando, hasta el punto de que cuando  necesitamos no sabemos si  tenemos o no y  volvemos a comprar. Últimamente  he ido viendo diferentes informaciones y proyectos que trabajan en la línea del reciclaje de materiales, reutilización. Aquí dejo algunos enlaces de cosas interesantes que he encontrado y algunas cosas que he hecho y en las que he participado.
A partir deuna falda tejana reciclada, hice una transformación para adaptarla más a mi estilo.
Si queréis hay información por Internet pero aquí dejo un artículo
También se está extendiendo el reciclaje  a las otras artes y artesanías, participé en un taller de Rosa Permanyer para hacer grabado reciclando los tetrabricks, era muy interesante y abre un amplio abanico de posibilidades para aprovechar  material para creaciones artísticas. También para ampliar información  sobre el grabado verde

El centro cívico Casa Sagnier, organiza un intercambio de material de mercería Un fil per un botó

durante la semana pasada se recogió el material y el viernes 24 de Octubre es realizará  elintercambio de materiales , una buena manera de renovar material de costura y que otras puedan aprovechar el que tú tienes sobrante, además para preparar el material del intercambio  te obliga a hacer revisión de lo que tienes guardado.
Hay muchas iniciativas de este tipo, ya iré informando....

1 comentari:

aurora ha dit...

Que interesante, seria genial poder dar otra vida a tantas cosas... Espero ver mas ideas